30 knöck - bloggen

30 knöck - bloggen

Om bloggen

Detta blogg "dagbok" är en del av sidan http://www.30knock.se/

30 Knöck är en mopedentusiast klubb som har sina rötter på Vara slätten. Klubben
grundades våren 2006. Här i bloggen kan du ta del av våran verksamhet och kommande aktiviteter.

Semester Dalsland

2009Posted by Christer A 2010-03-12 17:52:54
Onsdag 15 juli 11st

Åkte från Vedum kl 9.00, stannade på Hunneberg och åt medhavd matsäck. När vi kom till Mellerud hälsade vi på hos Alabama och de 40 rövarna, dom hade fixat pizza till oss och det smakade jättebra. Fortsatte till Dals-Långed och Laxsjöns camping där vi hyrt stugor. Växlande väder ibland regn ibland sol.

Torsdag 16 juli

Idag tog vi mopparna till Håverud och där tog vi kanalbåten och slussade oss till Bengtsfors 16 slussar. Ombord fick vi 2 rätters lunch, den smakade bra. Tillbaka till Håverud åkte vi rälsbuss. Gick runt lite sen åt vi glass,korv, smörgås och drack kaffe. Åkte tillbaka till campingen. Några regnskurar idag också.

Fredag 17 juli

Idag bar det av till Baldersnäs, där tog vi en promenad i trädgården och ut efter sjökanten. Sen åkte vi en bra runda ca 10 mil. Stannade i Köpmannebro och åt våfflor. När vi kom tillbaka till campingen åt vi i restaurangen. Tog en runda på minigolfbanan. Kvällen avslutades med kaffe utanför stugorna. Bra väder hela dagen.

Lördag 18 juli

Lämnade campingen kl 8.00, åkte och tittade på midnattsolsrallyt SS10 utanför Mellerud. Det regnade en del när vi stod där. Fortsatte hemåt. stannade i Brålanda och åt, när vi satt där började det regna och det höll på hela vågen hem.
Denna resan blev 44,7 mil.


  • Comments(0)//blogg.30knock.se/#post22