30 knöck - bloggen

30 knöck - bloggen

Om bloggen

Detta blogg "dagbok" är en del av sidan http://www.30knock.se/

30 Knöck är en mopedentusiast klubb som har sina rötter på Vara slätten. Klubben
grundades våren 2006. Här i bloggen kan du ta del av våran verksamhet och kommande aktiviteter.

5-8 augusti

2010Posted by Christer A 2010-12-13 12:21:48
Semester Varberg 11 st
Torsdag 5 aug

Åkte från Vedum 8.00 Första paus var utanför Statoil i Bollebygd där vi intog medhavd fika. Nästa stopp var vid Fjärås Bjärka sen åkte vi och tittade på en gammal gård Äskhult, därefter åkte vi till Åsa och köpte glass och inhandlade mat innan vi for till Espeviks Camping dit vi anlände ca 18.00. VILKA STUGOR sovloft med 4 sängar och tv, sängkammare med dubbelsäng och tv, kök och bäddsoffa och tv i stor rummet. Lite regn under dagen.

Fredag 6 aug

Efter frukost åkte vi till Ullared, det började regna lite smått när vi började åka sen ökade det tills det bara öste ner. Var inne och handlade på Gekås, några var på Museet. När vi åkte tillbaka till campingen slutade det regna och solen kom fram. Vi åt sen åkte några in till Varberg och tittade på kvällslivet.

Lördag 7 aug

Åkte till Varberg, handlade lite. Stannade till vid havet i Glommen och fikade. När vi kom till Falkenberg gjorde vi ett besök vid korvkiosken innan vi åkte till Vallarna och såg En Mor till salu. När vi åkte tillbaka stannade vi till i Varberg och handlade kvällsmat så åkte vi till campingen där vi åt och drack gott, var uppe vid dansbanan en sväng så det blev sent i säng. Fint väder hela dagen.

Söndag 8 aug

Kl 10.50 lämnade vi Espevik för hemfärd. När vi hade åkt ungefär 1 timma började det regna så smått sen bara det ökade. När vi kom till Svennljunga då var vi rätt så blöta, när vi tog av strumporna kunde man vrida ur dom, så det blev ett par nya med plastpåsar över.Var inne och åt en pizza sen fortsatte vi hemåt. Var hemma någon gång vid 18 - 18.30 dyblöta.
Då hade vi avverkat 63 mil på 4 dagar.

Bilder i fotoalbumet

  • Comments(0)//blogg.30knock.se/#post50